zaterdag 3 november 2007

Hoogstuitzonderlijk



Die zaterdag brachten we samen een bezoek aan de kringloopwinkel in Neeroeteren op zoek naar een 'oud kostume' voor een appel en een ei voor de jaarlijkse elf-november-happening. Een traditie die vanuit de chiro wordt verder gezet en waarbij het thema de stemming grotendeels bepaalt. Hierover waarschijnlijk meer binnen een week. Maar aangekomen in de kringloop, kwam de geur van eeuwige stof de reukorganen terroriseren. Jammer om vast te stellen dat sommige mensen genoodzaakt zijn om hier hun noodzakelijke spullen te moeten kopen. Helaas was er weinig tot geen keuze in kostuumpjes die zouden voldoen aan de elf-november-norm (opvallend-jaren 70-achtig). De zoektocht gaat voort..

Daarna wist Ann me te overhalen om mee naar de spar te gaan om onze wekelijkse boodschappen. De parking stond eivol. Resultaat: aan het vlees waren er 'slechts' 26 mensen voor ons. Van mijne kant werd gezworen om nooit meer op een zaterdag er te gaan winkelen. We'll see..

De match op zaterdagnamiddag werd met nul-één gewonnen en zelfs de derde thème werd gewonnen door de tram. Nadien werd ferm gesneden aan de knolselder die 's morgens in de kar belandde. Niets zo fijn als knolselderpuree met een stukje vlees (helaas nog geen wild). Het oog wil ook wat en zo er werd een 'à la vie d'artiste' (sos piet) kronkeltje balsamico-azijn naast gedrappeerd.Het spreekwoordelijke en letterlijke water kwam ons beide uit de mondholtes..

1 opmerking:

  1. Hey ann, dit is een leuke site voor als je zelf een geboortekaartje wil ntwerpen: http://www.babygrafix.be/

    BeantwoordenVerwijderen