vrijdag 8 augustus 2008

Olympische reeschapsspelen

Het verjaardagsfeestje van Emily (9) en Rudi (30) werd in een grieks kleedje gehuld. Calamaris, olijven, griekse pasta en salade en souvlakis. Natuurlijk ook Retsina-wijn. Aangezien die dag ook de Olympische spelen begonnen in Peking (8/8/8) werden ook enkele olympische sporten voorgeschoteld aan de genodigden. Zij werden in sportoutfit verwacht. Sommigen gingen daarin zeer ver, waarin buurman Johan zeker uitmuntte). Het team van Merel (Pake, Moeke, David, Lydie en Marijke = Holland) won op punten. Zij toonden zich het sterkst op kogelstoten, hockeyball, 200 en 100 meter sprint. Spelen werden afgesloten met estafette-race. Nadien in de tent was er lekkere koekskeskoek, koffie en ouzo voor de liefhebbers..

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat we "buurman Johan" niet op de gevoelige plaat hebben kunnen vastleggen! Anders kon Rita nog eens genieten van dat sexy broekske, hahaha!
    't Was een geslaagde avond: gastvrije "gastheer en -dames", lekker eten, leuk gezelschap én voorsal sportieve amicaliteit! Voor herhaling vatbaar!
    Groetjes,

    Johan, Debora en Mira

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat vind ik ook,zou hij zijn tenueke nog eens kunnen aandoen,zo moeten we gewoon een foto hebben!

    BeantwoordenVerwijderen